4 comments on “ИСИС у акцији: Фотографије дивљаштва исламске државе медији вам неће показати

 1. У некој њиховој болесној перцепцији они су и нама ово наменили. Чекају да марионете „одраде свој посао“, да ми клонемо, па да нас преуме као што се роб преумљава батином. Зар нисмо ове слике видели у БиХ. Не могу нам опростити што смо их тамо победили, смрадови амерички.

  Свиђа ми се

 2. Написано је: „Али ће сваки ко вас убије мислити да Богу службу чини“. Ипак, пророчанство не ослобађа одговорности лудаке који су очигледно под утицајем демона. Они су својом вољом постали слуге фараона оличеног у једној суманутој, сулудој, первертованој и до крајњих граница искривљеној идеологији која се зове – ислам.
  Фараон је био моћан, много моћнији од Израела Божијег, вечито малог стада изабраних. И овај фараон је по земаљским мерилима моћнији од оних које је Бог увенчао венцем мучеништва. Али, као што је онај фараон остао под Црвеним морем, као и сви фараони после њега, моћна и премоћна царства све до нашег времена, и овај ће фараон ослепљен од сопствене гордости сам себи бити суд.
  И још једна занимљива појединост: протестантска первертована визија хришћанства (онаква која је створила менталитет САД-а) веома је слична исламу у лику тзв. Исламске Државе. Примили су плату своју, а ко је лош нека буде још гори.

  Тако пише.

  Liked by 1 person

 3. И савремани западни модел „демократије“ има сличан извор
  Демократија се у Европи развила најпре у грчким градовима-државама као директна и непосредна демократија. Модерна демократија израсла је најпре из калвинистичких убеђења 17. века, посебно у Шкотској, Енглеској и Холандији, где се општина појавила као носилац религиозног и политичког живота.

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s